Lječilište Bizovačke toplice: Oporavak nakon operacije koljena - Ivo Vuka

Donosimo priču Ivice Vuke, poznatog osječkog nogometaša koji je nedavno došao u Lječilište Bizovačke toplice na rehabilitaciju nakon operacije koljena.

„Na rehabilitaciju u Lječilište Bizovačke toplice upućen sam nakon operacije desnog koljena koje sam ozlijedio na prvoligaškoj nogometnoj utakmici u Rusiji. U svojoj dugoj nogometnoj karijeri koja je počela u NK Osijek i nastavila se u u FK Kuban Krasnodar iz Rusije, Cerezo Osaka iz Japana, često sam bio u kontaktu s fizijatrima i fizioterapeuta, što kroz trening, a što zbog ozljeda kojih je nažalost bilo mnogo - ovo mi je već osma operacija.“

Na rehabilitaciju je, kaže, došao bez prevelikih očekivanja, rutinski odraditi oporavak nakon kako bi se ponovno mogao posvetiti svojoj najvećoj ljubavi - nogometu.

„Tri tjedna boravka u Lječilištu, izmijenila su moje poimanje terapije. Svakom pacijentu pristupa se individualno i to od strane svakog pojedinog zdravstvenog djelatnika. Upravo taj osjećaj da ste u sigurnim rukama, uvelike vam olakšava oporavak i motivira vas.

Nakon i više nego uspješne rehabilitacije, mogao bih čak reći i da nerado napuštam Lječilište i svakako ću, ukoliko bude i najmanjih znakova nekih tegoba, odmah doći ovdje.“

Oduševljen smještajem, uređenjem Lječilišta, prehranom i prije svega - znanjem i iskustvom ovdašnjeg osoblja, Ivica Vuka, kojeg, i to ne bez razloga zovu - „stroj za golove“, vraća se na teren i tvrdi, svakome bi preporučio rehabilitaciju u Lječilištu Bizovačke toplice, te je, kaže, uvjeren, kada se cijeli objekt obnovi i stvore dodatni sadržaji da će Bizovačke toplice postati idealno mjesto, ako ne i centar za oporavak svih sportaša.


Osobno ću već sada svakome kome je potrebno preporučiti da svoju rehabilitaciju provede u Lječilištu Bizovačke toplice,
a planiram se i sam vratiti vrlo brzo ako ne na liječenje, onda na bazene, saune, masaže i ostalo.

vrh stranice